Зустріч голови Адміністрації Салтівського району Харківської міської ради Олексія Топчія з переможцями та лауреатами районного етапу міського конкурсу «Учитель року - 2023»

Вітати освітян, які брали участь у професійному конкурсі «Учитель року» - це багаторічна традиція у Салтівському районі міста Харкова.

28 вчителів взяли участь у чотирьох номінаціях районного етапу міського конкурсу «Учитель року – 2023».

Сьогодні за ініціативи та підтримки голови Адміністрації Салтівського району Олексія Топчія найкращі педагоги за свій професіоналізм були відзначені Подяками.

Користуючись нагодою, освітяни звернулися з цікавими питаннями до голови району, де отримали креативні відповіді та багато позитивних емоцій.

Наші переможці не тільки професіонали вчительської праці, а ще талановиті особистості. Своє мистецтво присутнім подарував лауреат конкурсу «Захист України» Іван Серьогін.

Приємним музичним подарунком для всіх присутніх були виступи Інструментального ансамблю педагогів та вихованців Дитячої школи мистецтв №3, лауреатів Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів Олександра Іваницького та першої скрипки міста – чарівної Ольги Скрипки, зразкового ансамблю «Театр естрадно-спортивного танцю «Анжеліка».

Зустріч залишилася, а успіх нагороджених нехай буде гордістю для сердець учнів.


Галерея "Вітаємо переможців та лауреатів районного етапу міського конкурсу «Учитель року – 2023»"

Кiлькiсть переглядiв: 67