Творча майстерня «І творчість, і праця, і успіх»

21 лютого 2023 року методистом центру освітніх технологій Управління освіти адміністрації Салтівського району Харківської міської ради Тараненко Н.М. організовано та проведено в режимі on-line на платформі ZOOM творчий фестиваль для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Салтівського району м. Харкова за темою «І творчість, і праця, і успіх» (обмін досвідом фахівців психологічної служби, які атестуються).

У минулому 2021/2022 навчальному році 10 фахівцям психологічної служби подовжили термін дії кваліфікаційних категорій та перенесли атестацію на 2023 рік у зв’язку з військовим станом в Україні. Досвід їх роботи був представлений 22.02.2022 на творчій майстерні працівників психологічної служби.

Окрім цього, в 2022/2023 навчальному році у черговому порядку атестацію проходять 11 фахівців психологічної служби, з них: 2 практичних психолога на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «практичний психолог-методист»; 1 соціальний педагог на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії»; 1 соціальний педагог на встановлення вищої категорії; 1 практичний психолог на встановлення першої категорії; 5 фахівців на встановлення другої категорії (3 практичних психологів та 2 соціальних педагога); 1 практичний психолог на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст ІІ категорії». Атестуються 9 фахівців психологічної служби закладів загальної середньої освіти та 2 – закладів дошкільної освіти.

Фахівці психологічної служби, які атестуються, презентували свій багаторічний досвід. Були продемонстровані професійні майстер-класи, які розкрили багаторічний досвід, практичні навички та майстерність. На заході були присутні 68 фахівців психологічної служби Салтівського району.

Бажаємо фахівцям наснаги для втілення мрій і сподівань, творчих успіхів, перспектив і професійного зростання. Нехай новий етап вашої професійної діяльності принесе відчуття задоволення і бажаний результат!

Методична картка діяльності працівника психологічної служби у міжатестаційний період

wym-1677057148236

Кiлькiсть переглядiв: 52