Про семінар-практикум для вихователів закладів дошкільної освіти Московського району

26.11.2021 відбулося засідання семінару-практикуму для вихователів груп закладів дошкільної освіти Московського району за темою «Створення та використання розвивального освітнього середовища для дітей старшого дошкільного віку за міжнародною технологією «Стіни, які говорять".

Семінар-практикум проводився онлайн на платформі ZOOM у формі відеоконференції. До уваги учасників онлайн-конференції Стеценко Вікторія Вікторівна, вихователь дошкільного закладу, представила презентацію за темою «Створення та використання розвивального середовища за міжнародною технологією «Стіни, які говорять".

Вікторія Вікторівна поділилася досвідом роботи з учасниками семінару щодо видів осередків, їх оснащення та використання під час освітнього процесу.

Учасники семінару-практикуму переглянули відеофрагменти онлайн занять:

- «Що приховує супермаркет (з використанням ігор з ліхтарем)», для дітей 6-го року життя групи №10, вихователь Приходько Вікторія Андріївна;

- «Подорожуємо країнами в компанії ляльки Лол (з використанням «стін, які говорять»)», для дітей 6-го року життя групи №7, вихователь Стеценко Вікторія Вікторівна.

Учасники семінару-практикуму отримали практичні поради щодо створення та використання розвивального освітнього середовища для дітей старшого дошкільного віку за міжнародною технологією «Стіни, які говорять». Педагоги актуалізували теоретичні, отримали практичні та методичні поради щодо використання в освітньому процесі міжнародної технології «Стіни, які говорять». Спілкування учасників у чаті дало можливість обмінятися думками, враженнями щодо створення різних видів освітніх осередків за даною технологією та їх місцем в освітньому процесі. Педагогами було вироблено шляхи удосконалення професійних компетентностей з питань створення та використання освітнього середовища.

Відеоконференція пройшла у діловій, конструктивній атмосфері.

Кiлькiсть переглядiв: 104