Інформація про роботу методичного об’єднання інструкторів з фізкультури закладів дошкільної освіти Московського району

25.11.2021 року на базі закладу дошкільної освіти № 33 відбулося засідання методичного об’єднання інструкторів з фізкультури закладів дошкільної освіти Московського району за темою «Використання сучасних здоров’я збережувальних технологій в роботі з дітьми». Засідання пройшло on-line на платформі ZOOM у формі відео-конференції.

Теоретичний блок був представлений доповіддю-презентацією Жернік Вікторії Вікторівни, вихователя-методиста закладу дошкільної освіти, за темою «Збереження здоров’я дітей – основна проблема сучасності».

Інструктор з фізкультури закладу дошкільної освіти Дьяченко Юлія Сергіївна презентувала досвід роботи за темою «Фізкультурно-оздоровча та корекційна робота з дітьми у закладі дошкільної освіти».

Педагоги переглянули відеофрагменти занять з фізкультури Дьяченко Юлії Сергіївни:

- Подорож до осіннього лісу, інтегроване заняття з дітьми 6-го року життя групи №2 ;

- Прогулянка до осіннього парку, з дітьми з особливими освітніми потребами групи №4;

- Пробудження зайчат, з дітьми 5-го року життя групи №10

Практичний психолог Симоненко Аліна Олексіївна провела з учасниками вправи «Кольори мого життя».

Учасники методичного об’єднання поглибили теоретичні знання та вдосконалили практичні навички щодо особливостей використання здоров’я збережувальних технологій в роботі з дітьми в умовах сучасного закладу дошкільної освіти.

Педагогами було вироблено шляхи удосконалення професійних компетентностей з питань збереження здоров’я та формування основ здорового способу життя у дітей.

Спілкування учасників у чаті дало можливість обмінятися думками та враженнями щодо форм роботи з дітьми з використанням здоров’я збережувальних технологій.

Методичне об’єднання пройшло у діловій, конструктивній атмосфері.

Кiлькiсть переглядiв: 58