Семінар-практикум учителів історії закладів загальної середньої освіти Московського району м. Харкова

24.11.2021 в онлайн режимі (на платформі ZOOM) відбувся районний семінар-практикум для вчителів історії за темою «Формування предметних компетентностей учнів при підготовці до ЗНО з історії України».

На початку семінару учасники мали змогу пройти вхідне анкетування з метою виявлення проблем при підготовці та складанні ЗНО учнями закладів освіти району.

В ході заходу учитель історії ХЗОШ №103 Гончарова І.О. поділилась досвідом роботи закладу з питань формування предметних компетентностей учнів при підготовці до ЗНО з історії України. На семінар-практикум були запрошені: Татарінов М.В., директор Центру післядипломної освіти ХНУ імені В.Н.Каразіна, Домановська М.Є., старший викладач кафедри українознавства, науковий співробітник Центру українських студій імені Д.І.Багалія ХНУ імені В.Н.Каразіна, Аксьонова Наталія, доцент кафедри українознавства, науковий співробітник Центру українських студій імені Д.І.Багалія ХНУ імені В.Н.Каразіна, Сергієнко Всеволод, учитель історії Безлюдівського юридичного ліцею імені І.Я.Підкопая, які поділились з учасниками семінару ефективними формами і методами навчання, що сприяють розвитку предметних компетентностей учнів при підготовці до ЗНО.

В межах практичного блоку педагоги взяли участь в інтерактивній грі «Інтерактивні ресурси в опануванні програми ЗНО».

Як підсумок педагогами було вироблено шляхи удосконалення професійних компетентностей з питань підготовки учнів до складання ЗНО.

Засідання відбулось в діловій конструктивній атмосфері.

Кiлькiсть переглядiв: 36