Інформація про роботу методичного об’єднання вихователів середніх груп закладів дошкільної освіти Московського району

18.11.2020 року на базі закладів дошкільної освіти №317,126 відбулося засідання методичного об’єднання вихователівмолодшихгруп закладів дошкільної освіти Московського району за темою «Формування інклюзивного, розвивального, предметно-ігрового та мотивуючого до навчання освітнього простору». Засідання пройшло on-line на платформі ZOOM у формі відео-конференції.

Теоретичний блок був представлений доповіддю-презентацією Мельник Надії Іллівни, вихователя-методиста закладу дошкільної освіти №317, за темою «Формування інклюзивного, розвивального, предметно-ігрового та мотивуючого до навчання освітнього простору у закладі дошкільної освіти».

Педагоги переглянули відеофрагменти інтегрованих занять з дітьми:

- «Полікуємо Даринку» з дітьми 4-го року життя групи №4, вихователь закладу дошкільної освіти №317 Блудова Ірина Миколаївна ;

- «Подорож до бабусі» з дітьми 4-го року життя групи №7, вихователь закладу дошкільної освіти №317 Олексенко Юлія Михайлівна;

відеофрагменти дидактичних ігор з дітьми:

- «Пори року», «Ферма», «Знайди колір», «Дерево здоров’я» з дітьми 4-го року життя, вихователь закладу дошкільної освіти №126 Трященко Людмила Іванівна.

Снаговська Інна Ігорівна, практичний психолог закладу дошкільної освіти №317, провела зі слухачами інтерактивний онлайн-тренінг «Умови створення ігрового середовища в закладі дошкільної освіти»

Учасники методичного об’єднання поглибили теоретичні знання та вдосконалили практичні навички щодо формування інклюзивного, розвивального, предметно-ігрового та мотивуючого до навчання освітнього простору.

Спілкування учасників у чаті дало можливість обмінятися враженнями та думками щодо розглянутого питання.

Робота семінару пройшла в діловій, конструктивній атмосфері, сприяла налаштуванню педагогів на постійний пошук та впровадження нового в освітній процес закладу.

Кiлькiсть переглядiв: 71