День доброти у закладах дошкільної освіти Московського району

Доброю традицією для багатьох країн стало щорічне святкування 13 листопада Всесвітнього дня Доброти (World Kindness Day). Датою для якого був вибраний день відкриття в 1998 році в Токіо 1-ї конференції Всесвітнього руху доброти (World Kindness Movement).

Ця організація зібрала під свої прапори однодумців руху доброти з різних країн, які невпинно діють по всьому світу і своїми справами надихають людей на здійснення добрих вчинків.

Дуже важливо, щоб діти росли в атмосфері доброти, любові і радості.

Педагоги вчать дітей, здавалось би, таким елементарним речам як подяка, посмішка, підтримка добрим словом, допомога, радість за успіхи товаришів.

Саме темі доброти педагоги присвятили в цей день різні форми роботи з дітьми: бесіди про те, чому треба бути добрими, робити добрі вчинки, згадували добрих казкових героїв, читали вірші та казки про доброту.

Такі заняття з дітьми як «Стежиною добра», «Даруй добро», «Все починається з добра», «Твори добро», «Допоможемо лялькам збудувати будинок добра» допомагають формувати у дітей поняття про світ любові і добрих почуттів, сприяють розвитку прагнення проявляти любов, співчуття до рідних і близьких, світу природи. Діти починають розуміти, що добра людина – щаслива людина.

Кiлькiсть переглядiв: 62