Конференції з обміну досвідом практичних психологів і соціальних педагогів закладів дошкільної, загальноосвітньої та позашкільної освіти

14.04.2020, 15.04.2020 і 16.04.2020 Центр практичної психології та соціальної роботи Управління освіти адміністрації Московського району організував на платформі Zoom конференції з обміну досвідом практичних психологів і соціальних педагогів закладів дошкільної, загальноосвітньої та позашкільної освіти.

Цікавими ідеями роботи дистанційно з дітьми, батьками та педагогами поділились практичні психологи Червоненко Н.І. (ЗДО №292), Мурзіна К.В. (ЗДО №366), Храмцова В.О. (ЗДО №366), Гречкіна Л.Б. (ЗЗСО №97), Товстік І.В. (ЗЗСО №122), Бутко О.О. (ЗЗСО №139) та соціальні педагоги Ольховська М.В. (ЗЗСО №58) Кінаш І.А. (ЗЗСО №139).

Окрім цього, з підтримкою у нашій роботі в нових умовах, до нас завітала Гніда Т.Б., кандидат педагогічних наук, психолог, старший викладач КВНЗ «ХАНО». Дякуємо, Тетяно Борисівно, за можливість бути поряд з наукою!

В умовах дистанційної роботи кожному з нас незвично організовувати свою роботу по новому. Але ми всі МОЛОДЦІ! Кожен з нас найшов свою стежинку до дітей, батьків та педагогів. Сподіваюсь, що все нове зможе покращити психологічний та соціально педагогічний супровід освіти. А також ми зможемо підтримати один одного у такий нелегкий час. Дякуємо Вам колеги!

Кiлькiсть переглядiв: 134