Навчаються керівники

11 березня на базі ЗЗСО №139 відбулося засідання районної Школи новопризначеного директора за темою «Аналіз і контроль освітньої діяльності закладу: стан викладання та рівень навчання учнів, зміцнення їх здоров’я».

Керівники закладів освіти, призначені на посади у 2019 році, мали змогу актуалізувати свої теоретичні знання, вдосконалити практичні навички з окремих питань контрольно-аналітичної діяльності.

Серед матеріалів, отриманих учасниками заходу, – рекомендації щодо моніторингу стану викладання навчального предмета, складання картотеки виконання наказів та рішень педагогічної ради, планування заходів, спрямованих на усунення недоліків, виявлених під час вивчення стану викладання та рівня навчальних досягнень учнів, зразки анкет, за якими відбувається оцінювання діяльності педагогів, та діагностичної картки для виявлення утруднень педагогів, визначення рівня їх методичної та професійної підготовки.

Учасники засідання ознайомились з матеріальною базою викладання предмета «Захист Вітчизни», отримали завдання для самостійного опрацювання.

Професійного зростання вам, колеги-управлінці!

Кiлькiсть переглядiв: 208