ШКОЛА ПЕРЕДОВОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСВІДУ «ПРОЕКТНА ДІЯЛЬНІСТЬ З ВИКОРИСТАННЯМ ІННОВАЦІЙНИХ ЛЕГО-ТЕХНОЛОГІЙ

22.01.2020 у закладі дошкільної освіти №366 відбулося засідання Школи передового педагогічного досвіду для вихователів закладів дошкільної освіти району за темою: «Інноваційні тенденції в організації ігрової діяльності. Квест у закладі дошкільної освіти: граємо, розвиваємо, навчаємо».

Теоретичний модуль був представлений доповіддю-презентацією вихователя-методиста Гомон Наталії Вікторівни та практичного психолога Мурзіної Карини Валеріївни за темою: «Види квестів, «методична кухня» організації ігрових квестів».

Учасники ШППД переглянули у відеозапису квест-гру «У пошуках зеленого кольору, яку провела Єрмакова Ольга Володимирівна, вчитель-логопед, з дітьми та педагогами.

Мамедова Ксенія Аннагельдиєвна, вихователь дошкільного закладу провела з педагогами інтерактивну гру «Зимова казка» ( гра, пошук, змагання, ігрові вправи з тімбілдінгу (квест-технологія).

Педагоги в процесі роботи Школи передового педагогічного досвіду актуалізувати знання щодо видів квестів та їх місця в освітньому процесі закладу дошкільної освіти, познайомилися з досвідом роботи закладу щодо розвитку пізнавальних процесів у дітей дошкільного віку під час ігрових квестів, отримали практичну допомогу щодо організації ігрових квестів, брали участь у квест-іграх.

Засідання Школи пройшло в діловій, конструктивній атмосфері.

Кiлькiсть переглядiв: 83