СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ ВИХОВАТЕЛІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ РАЙОНУ З БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ПРАВОВОГО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ

16.01.2020 на базі закладу дошкільної освіти № 182 пройшло засідання семінару-практикуму «Безпека життєдіяльності та правове виховання дітей дошкільного віку» для вихователів за темою: «Формування основ безпеки життєдіяльності дошкільників».

Учасники семінару-практикуму переглянули практичну роботу з дітьми з питань формування основ безпеки життєдіяльності дошкільників у відеоформаті:

- «Де вода, там життя». Заняття з дітьми 5-го року життя групи №4, вихователь Болгарська Юлія Олексіївна;

- «Врятуймо річечку». Заняття з дітьми 6-го року життя групи №2, вихователь Пасічник Оксана Анатоліївна.

Теоретичний модуль був представлений доповіддю-презентацією вихователя-методиста закладу дошкільної освіти Куц Людмили Григорівни за темою «Організація тематичних тижнів та днів з безпеки життєдіяльності упродовж навчального року».

Людмила Григорівна презентувала слухачам семінару відеотеку «Дошкільникам про безпеку життєдіяльності», в процесі якої педагоги ознайомилися з питаннями щодо забезпечення безпеки життєдіяльності дитини, дидактичним матеріалом, посібниками, літературою з даного питання, актуалізували теоретичні знання та отримали методичні поради щодо формування основ безпечної поведінки дітей.

Закотій Тетяна Ігорівна, практичний психолог закладу дошкільної освіти, провела зі слухачами психологічну вітальню-тренінг «Екологічні цікавинки».

Слухачі семінару ознайомилися з виставкою посібників, дидактичних матеріалів, методичною та інформаційною літературою з даного питання.

Учасники семінару проаналізували переглянуті форми роботи з дітьми та педагогами, обмінялися досвідом роботи з даного питання.

Семінар пройшов у діловій, конструктивній атмосфері.

Кiлькiсть переглядiв: 182