Семінар вчителів основ здоров’я

09.01.2020 на базі ЗЗСО №167 проведено семінар вчителів основ здоров’я закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Московського району м. Харкова за темою «Інтегроване поєднання формування здоров’язбережувальної компетентності учнів з розвитком життєвих навичок для усвідомлення цінності життя та з урахуванням вимог Нової української школи».

Гаєвська Л.О., керівник РМО, вчитель основ здоров’я ХЗОШ №167, розповіла про здоров’язбережувальні технології, як невід’ємну складову освітнього процесу. Огу Е.В., викладач інформатики, ознайомила присутніх з компонентами здоров'язбережувальних прийомів для вчителів при роботі з ІТ технологіями.

У практичному модулі Білих Н.В. вчитель початкових класів провела майстер-клас для вчителів основ здоров’я зі створення лепбуків на уроках основ здоров’я – як особлива організація навчального матеріалу на певну тематику. Плосконенко Т.Ф., вчитель хімії, продемонструвала пальчикову гімнастику, як засіб активізації розумових процесів у дитини. Гаєвська Л.О. провела майстер-клас щодо впровадження елементів казкотерапії в освітній процес.

За завершенням учасників семінару привітав з новорічними святами Дід Мороз. Дякуємо колегам за цікавий науково-методичний семінар!

Кiлькiсть переглядiв: 101