До громадського обговорення від МОН України

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про затвердження Типового переліку засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів початкової школи».

Проєкт наказу розроблено з метою забезпечення комплектування навчальних кабінетів початкової школи закладів загальної середньої освіти сучасним обладнанням для використання його учасниками освітнього процесу, що повинно збільшити рівень вмотивованості учнів у навчанні. Проєктом акта запропоновано осучаснити вимоги до засобів навчання та обладнання, якими комплектуються навчальні кабінети початкової школи, що дасть можливість зацікавити здобувачів початкової освіти у навчанні, реалізувати вимоги та досягти обов’язкових результатів навчання відповідно до Державного стандарту початкової освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 лютого 2018 року № 87.

Пропозиції та зауваження до проєкту можна надсилати до 28 січня 2020 року на електронну адресу зазначену на сайті Міністерства науки та освіти. (Проєкт Типового переліку засобів навчання та обладнання)

Кiлькiсть переглядiв: 96