Церемонія нагородження учасників І (районного) туру конкурсу «Учитель року-2020»

Конкурс «Учитель року» - це своєрідний підсумок фахової майстерності, демонстрація найкращих професійних умінь, особистих методичних знахідок, новий етап на шляху до підняття престижу учительської праці, авторитету серед колег та учнів, змога проявити свої здібності.

02 грудня 2019 року у Московському районі міста Харкова на базі Харківського Палацу дитячої та юнацької творчості Харківської міської ради Харківської області відбулась церемонія нагородження переможців, лауреатів та учасників І (районного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020». Професійний конкурс об’єднав 41-го вчителя бажанням перемогти, презентувати творчий підхід до освітянської справи і безмежну любов до дітей та професії. Змагалися педагоги у п’ятьох номінаціях – «Зарубіжна література», «Історія», «Початкова освіта», «Образотворче мистецтво» та «Хімія».

Свято проходило за підтримки голови адміністрації Московського району, депутата Харківської міської ради Товкуна Олега Миколайовича, депутатів Харківської міської та обласної рад, Управління освіти і комітету профспілки працівників освіти та науки Московського району.

В урочистій атмосфері за участь у конкурсі 23 педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти району були нагороджені Подяками начальника Управління освіти, лауреати конкурсу – 13 педагогів, отримали Грамоти Управління освіти, а переможцям районного етапу, 5-ти кращим із кращих були вручені Подяки голови Адміністрації Московського району Харківської міської ради.

Всі учасники конкурсу отримали грошову винагороду від комітету профспілки працівників освіти і науки Московського району, а лауреати та переможці ще й подарункові сертифікати на придбання оргтехніки.

З привітальним словом до конкурсантів звернулись Товкун О.М., голова адміністрації Московського району, Гресь О.В., начальник Управління освіти та Черновол-Ткаченко Р.І., кандидат педагогічних наук, професор, директор Інституту підвищення кваліфікації педагогічних працівників і менеджменту освіти Харківського національного педагогічного університету імені Г.С.Сковороди.

Бажаємо всім педагогам ніколи не зупинятись на досягнутому. Нехай творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця допоможуть досягати омріяних висот, а професійні вміння сприятимуть піднесенню рівня освіти Московського району в нашому місті на найвищий щабель!


Кiлькiсть переглядiв: 128