Методичне об’єднання музичних керівників

13 листопада 2019 року на базі закладу дошкільної освіти №270 відбулося засідання районного методичного об’єднання для музичних керівників дошкільних закладів району за темою «Ігрова діяльність в розвитку музичних здібностей дітей».

Учасники методичного об’єднання переглянули заняття та розвагу з дітьми:

- «Звуки осені». Музичне заняття з дітьми 4-го року життя групи 11, музичний керівник Ботнар Анна Ігорівна, вихователь Здоровцова Світлана Володимирівна;

- «Осінній ярмарок». Музична розвага з дітьми 6-го року життя груп №7, музичний керівник Ботнар Анна Ігорівна, вихователь Щекатуріна Наталія Анатоліївна.

Теоретичний блок був представлений доповіддю-презентацією з досвіду роботи музичного керівника дошкільного закладу №80 Айвазовської Маріанни Миколаївни за темою «Розвиток музичних здібностей, уваги, пам’яті та мислення дітей під час ігрової діяльності на музичних заняттях з дошкільниками».

Козлова Олена Сергіївна, керівник методичного об’єднання, провела зі слухачами майстер-клас за темою «Музичні рухливі ігри для малечі».

Слухачі ознайомилися та презентували дидактичні посібники, атрибути, ігри до музичних занять, розваг; актуалізували теоретичні та набули практичних знань, обмінялися досвідом роботи щодо використання ігор та ігрових вправ в процесі музичної діяльності дітей.

Засідання методичного об’єднання пройшло в діловій, конструктивній атмосфері.

Кiлькiсть переглядiв: 127