Семінар практичних психологів та соціальних педагогів

12 листопада 2019 року на базі ЗЗСО № 64 відбувся семінар практичних психологів та соціальних педагогів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Московського району м. Харкова за темою «Профілактика булінгу як соціального явища у шкільному середовищі».

Практичним психологом ЗЗСО № 64 Яровинська О.М. було висвітлено питання булінгу як соціального явища у шкільному середовищі: види булінгу, причини, прояви та наслідки шкільного булінгу.

Соціальний педагог ЗЗСО № 64 Чуприна А.М. ознайомила фахівців з системою багаторівневої антибулінгової програми у закладі освіти та продемонструвала чисельні корисні відеоматеріали за темою семінару.

Практичні навички фахівці психологічної служби отримали під час участі в тренінгових вправах «Береги», «Чому так стається», «Скринька безпеки», «Я зможу допомогти» та інші.

Семінар сприяв підвищенню фахового рівня практичних психологів та соціальних педагогів у роботі та надав практичні матеріали до роботи з питання профілактики булінгу в освітньому середовищі.

Кiлькiсть переглядiв: 159