Випускні вечори у Московському районі

23 червня 2019 року відбулися випускні вечори у закладах загальної середньої освіти Московського району.

Понад 1200 учнів закінчили 11(12) класи шкіл району і отримали в цей день свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

Урочисті заходи у закладах освіти відвідали почесні гості: Харківський міський голова Г.А.Кернес у супроводі народного депутата України О.М.Грановського завітав у гості до випускників ХСШ №3, де вручив медалі трьом випускницям, перший заступник Харківського міського голови І.О.Терехов відвідав свято учнів ХЗОШ №122, народний депутат України Д.В.Святаш зустрівся на урочистостях з випускниками ЗЗСО №№ 103, 43, 111, 8, 143, 142, 64, 144, 25 та їх батьками, народний депутат України В.Ю.Мисик привітав випускників ХЛ №141. Начальник районного Управління освіти О.В.Гресь відвідала ЗЗСО №№ 3, 122, 142, 64, 144, 25. Почесні гості по-батьківські, сердечно привітали випускників, побажали наснаги, щасливого майбутнього та успіхів у дорослому житті, вручили медалі, Похвальні грамоти за особливі успіхи у вивченні окремих предметів найкращим учням шкіл району та листи подяки від Харківського міського голови Г.А.Кернеса батькам випускників-медалістів.

Попереду простираються обрії великого майбутнього. Кожного випускника переповнює хвилювання: якими ж будуть перші кроки самостійного дорослого життя? У цю дорогу діти візьмуть не тільки високі досягнення в навчанні, а й ті уміння та навички, які здобули в школі. І за це вони вдячні своїм учителям, які протягом 11 років були з ними поряд. Тож уперед у доросле життя - до світлої, захоплюючої дороги багатьох можливостей, творчих ідей та здійснення мрій!

Успіхів вам, випускники!
Кiлькiсть переглядiв: 272