Школярі Московського району на прес-конференції в Управлінні патрульної поліції Харківської області

06.05.2019 року школярі Московського району – учні ЗЗСО №№ 23, 33, 98, 138 та вчителі брали участь у прес-конференції, присвяченій початку 5-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху, яка відбулася в Управлінні патрульної поліції в Харківській області. Керівники патрульної поліції, управління превентивної діяльності ГУНП, сервісного центру МВС та Департаменту інфраструктури Харківської міської ради розповіли про спільні заходи, які проводяться для зниження рівня аварійності на дорогах Харківщини. Спікери наголосили на необхідності дотримання правил дорожнього руху кожним громадянином та важливості виховання майбутніх свідомих водіїв і пішоходів.

Свій вклад у поширення знань з правил дорожнього руху зробили й учні шкіл Московського району: з дитячих малюнків на тему "Безпека на дорозі" були розроблені інформаційні листівки, які надалі розповсюдять в громадському транспорті, а також магніти на тематику дорожнього руху. Авторів цих малюнків нагородили на прес-конференції.

Також на учасників заходу чекали екскурсії музеєм патрульної поліції, а для дітей полісмени провели заняття в автомістечку.

Кiлькiсть переглядiв: 154